Vurderingsstyrelsen vinder sprogpris

Sprogprisen for årets bedste tekst går til Vurderingsstyrelsen, der har formuleret en tekst om beregningen af ejendommes udsigt over vand.*

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Caroline Brundle Bugge

Vurderingsstyrelsen modtager Sprogprisen 2024 for årets bedste tekst om, hvordan styrelsen vurderer og beregner en ejendomsværdi, når en bolig har udsigt over vand.

Det skriver Sprogprisen.dk i et opslag på Facebook.

Sprogprisen.dk uddeler hvert år priser at at sætte fokus på og anerkende det gode skriftlige sprog i det private erhvervsliv og den offentlige sektor.

Styrelsen modtager prisen for formidlingen på Vurderingsportalen.

Priserne uddeles af Dansk Sprognævn, sproget.dk, Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, Forbundet Kommunikation og Sprog, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, kurtstrand.dk og Syntaksis.

{{toplink}}

*Det fremgik tidligere af artiklen, at blandt andre Vurderingsstyrelsens presse- og kommunikationschef Rasmus Felt stod bag vinderteksten. Det er ikke korrekt. Det er afdelingen for Borgerkommunikation, som har modtaget prisen for deres formidling på Vurderingsportalen. Altinget beklager fejlen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024