Søren Egge Rasmussen
svarer
Lars Christian Lilleholt

Søren Egge Rasmussen (EL) spørger energi-, forsynings- og klimaministeren, om sikring af, at Forsyningstilsynet i sit arbejde indgår i dialog med og får inddraget input fra de betydende interessenter

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 164, Spørgsmål 1
Hvordan vil ministeren sikre, at Forsyningstilsynet i sit arbejde indgår i dialog med og får inddraget input fra de betydende interessenter?

Svar fra mandag den 23. april 2018
Det fremgår af lovforslaget, at Forsyningstilsynet under hensyntagen til deres uafhængighed er forpligtet til at indgå i samarbejde med forsyningsvirksomheder og relevante organisationer, herunder også forbrugerorganisationer. Det forventes desuden, at ministeren nedsætter et kontaktudvalg i medfør af lovforslaget, som vil bestå af bl.a. repræsentanter fra branche- og forbrugerorganisationer, og som skal give mulighed for, at Forsyningstilsynet løbende kan drøfte relevante problemstillinger med sektoren og øvrige interessenter. Et sådant rådgivende kontaktudvalg eksisterer ikke i dag.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024