Søren Egge Rasmussen
svarer
Lars Christian Lilleholt

Søren Egge Rasmussen (EL) spørger energi-, forsynings- og klimaministeren, hvem der skal betale for udflytningen af det nuværende Energitilsyn (kommende Forsyningstilsyn) til Frederiksværk

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 164, Spørgsmål 3
Hvem skal betale for udflytningen af det nuværende Energitilsyn (kommende Forsyningstilsyn) til Frederiksværk?

Svar fra mandag den 23. april 2018
Jeg kan oplyse, at regeringen har afsat en reserve på 150 millioner kroner i 2018, som kan indgå i finansieringen af udgifter i forbindelsen med flytningen af statslige arbejdspladser. Det er hensigten, at Energitilsynet som udgangspunkt skal have del i den afsatte reserve til medfinansiering af deres flytning til Frederiksværk.

Den ministerielle fordeling af den afsatte reserve er ikke besluttet endnu.

Såfremt udgifterne til flytningen af Energitilsynet overstiger tildelingen fra reserven, kan der være behov for, at Energitilsynet skal dække en del af udgifterne inden for deres egen økonomiske ramme, som er betalt af virksomheder fra el-, gas- og varmesektoren.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024