Udvalget
svarer
Mai Mercado

Social-, Indenrigs- og Børneudvalget spørger børne- og socialministeren, hvor lang den nuværende sagsbehandlingstid er for klager fra private passere

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 160, Spørgsmål 2
Kan ministeren oplyse, hvor lang den nuværende sagsbehandlingstid er for klager fra private passere? Kan ministeren desuden vurdere, hvorvidt denne sagsbehandlingstid er tilfredsstillende, eller om der bør igangsættes initiativer med henblik på at forkorte sagsbehandlingstiden?

Svar fra torsdag den 12. april 2018
Det er desværre ikke muligt at besvare spørgsmålet inden for den fastsatte frist.

Spørgsmålet kræver bidrag fra Økonomi- og Indenrigsministeriet, og det har ikke været muligt at nå at få det nødvendige bidrag. Spørgsmålet vil blive besvaret hurtigst muligt.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024