Trine Torp
spørger
Jakob Ellemann-Jensen

Trine Torp (SF) spørger miljø- og fødevareministeren, Jakob Ellemann-Jensen, om at ministeren i svaret på spørgsmål 1 – B 87 angiver, at Miljøstyrelsen fortsat behandler de modtagne høringssvar i forbindelse med den offentlige høring af forslag til justerede Natura 2000-grænser

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 87, Spørgsmål 3
I svaret på spørgsmål 1 – B 87 angiver ministeren, at Miljøstyrelsen fortsat behandler de modtagne høringssvar i forbindelse med den offentlige høring af forslag til justerede Natura 2000-grænser. Vil ministeren, når behandlingen er gennemført, oplyse følgende:

o Hvordan fordeler de kommunale høringssvar sig antalsmæssigt i henholdsvis ønsker om enten ฀

- 1. yderligere reduktion af det pågældende Natura 2000-område (i forhold til høringsudkastet), ฀

- 2. ikke at udtage (hele eller dele af) arealer, som i høringsudkastet er foreslået udtaget, ฀

- 3. udvidelse af området (nyt, ikke tidligere udpeget areal beliggende i tilknytning til det pågældende eksisterende Natura 2000-område), eller ฀

- 4. udpegning af helt ny (selvstændigt beliggende) Natura 2000-område?

o Vil ministeren foranledige en samlet oversigt over de respektive Natura 2000-områder fordelt i de 4 kategorier ovenfor med angivelse af, hvilken kommune der har fremsat ønsket?

o Hvor mange kvadratkilometer accepterer kommunerne udtages henholdsvis udvides som foreslået af regeringen? Og hvor mange kvadratkilometer har kommunerne modsat sig?

o Hvor mange kvadratkilometer ny Natura 2000-areal har kommunerne herudover foreslået fordelt på ny Natura 2000 og udvidelse af eksisterende Natura 2000?

o Vil ministeren ligeledes redegøre for, hvilke kommuner der har kritiseret det faglige grundlag for regeringens forslag, generelt eller konkret?

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024