Udvalget
svarer
Jakob Ellemann-Jensen

Miljø- og Fødevareudvalget spørger miljø- og fødevareministeren, Jakob Ellemann-Jensen, om kommentar til henvendelse af 26/3-18 fra Danmarks Sportsfiskerforbund

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 35, Spørgsmål 3
Vil ministeren kommentere henvendelsen af 26/3-18 fra Danmarks Sportsfiskerforbund, jf. B 35 - bilag 3
Svar fra fredag den 13. april 2018
Danmarks Sportsfiskerforbunds henvendelse har baggrund i ny rapport om fiskeri i Øresund.

Rapporten er udarbejdet af Øresundssamarbejdet. Rapporten indeholder bl.a. vurderinger af værdien af fiskeriet i Øresund.

I henvendelsen opfordrer Danmarks Sportsfiskerforbund til, at rapporten indgår i de videre politiske drøftelser om råstofindvinding i Øresund.

Som nævnt under drøftelserne i Folketinget den 25. januar 2018 har jeg taget initiativ til en kortlægning af den foreliggende viden om Øresunds naturværdier og råstofressourcer, herunder de naturmæssige konsekvenser af råstofindvindingen i Øresund. Rapporten om fiskeriet i Øresund vil indgå i dette arbejde.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024