Ida Auken
svarer
Jakob Ellemann-Jensen

Ida Auken (R) spørger miljø- og fødevareministeren, Jakob Ellemann-Jensen, om ministeren kan bekræfte, at han forventer, at de samfunds- og erhvervsøkonomiske analyser oversendes til udvalget i august 2018

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 53, Spørgsmål 15
Er ministeren enig i, at det vil være ønskeligt at medtage de positive effekter for turismen af en mindre luftforurening i de samfundsøkonomiske analyser, hvis analyserne skal give et retvisende billede?

Svar fra fredag den 18. maj 2018
Der er solid evidens for, at luftforurening har negativ indvirkning på folkesundhed og levetid. Miljø– og Fødevareministeriet er derimod ikke bekendt med forskning, der kan vise en sammenhæng mellem luftforurening og turisme.

Jakob Ellemann-Jensen / Gro Iversen • www.mfvm.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024