Udvalget
svarer
Peter Hummelgaard

Beskæftigelsesudvalget spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om ministeren forud for 2. behandling af lovforslaget vil bede sundhedsmyndighederne udarbejde en sundhedsfaglig vurdering af konsekvenserne ved lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 94, Spørgsmål 23
Vil ministeren forud for 2. behandling af lovforslaget bede sundhedsmyndighederne udarbejde en sundhedsfaglig vurdering af konsekvenserne ved lovforslaget?

Svar fra onsdag den 24. november 2021
”Vil ministeren forud for 2. behandling af lovforslaget bede sundhedsmyndighederne udarbejde en sundhedsfaglig vurdering af konsekvenserne ved lovforslaget?” Svar:

Jeg har bedt Sundhedsministeriet om et bidrag til besvarelsen af spørgsmålet.

Sundhedsministeriet anfører følgende:

”Sundhedsmyndighederne har ikke grundlag for at give et konkret estimat for konsekvenserne af lovforslaget på arbejdsmarkedet. I øvrigt henvises til bidrag til spørgsmål nr. 24.” Jeg kan henholde mig til Sundhedsministeriets bidrag.
Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024