Om  
Tim Ørting Jørgensen
Morten Rose-Nielsen
Niels Duedahl

Danish Crown fyrer to direktører

Danish Crowns forretningsenheds øverste chef, Tim Ørting Jørgensen, og finansdirektør, Morten Rose-Nielsen, er netop blevet fyret grundet omstrukturering. 

Danish Crown forretningsenhed øverste chef, Tim Ørting Jørgensen, og finansdirektør, Morten Rose-Nielsen, er netop blevet fyret.
Danish Crown forretningsenhed øverste chef, Tim Ørting Jørgensen, og finansdirektør, Morten Rose-Nielsen, er netop blevet fyret.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nadeen Aiche

Danish Crowns kommende administrerende direktør, Niels Duedahl, har allerede svunget øksen over virksomhedens topledelse.

Forud for hans første arbejdsdag, har han igangsat en omstrukturering af Danish Crowns organisation, som han i samarbejde med den kommende finansdirektør, Anders Aakaer-Jensen, vil eksekvere på.

Omstrukturering medfører, at Tim Ørting Jørgensen og Morten Rose-Nielsen, der er henholdsvis øverste chef og finansdirektør i Danish Crowns forretningsenhed netop er blevet fyret. 

{{toplink}}
Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Fødevarer

Læs også

I en pressemeddelelse, beskrives det, at omstruktureringen "betyder, at der fjernes et ledelseslag, så de ledende chefer i Danish Crown BU [forretningsenhed, red.] fremover rapporterer direkte til den nye administrerende direktør Niels Duedahl."

På LinkedIn kommenterer Tim Ørting Jørgensen fyringen sådan her:

"Det blev til to år hos Danish Crown, og det var ikke stille år. At omdanne en andelsvirksomhed med en lang historie sker ikke stille og roligt. Min rolle var at udfordre og forandre, og det er det, jeg har gjort. Jeg ville gerne have fuldført opgaven, men jeg er overbevist om, at den nye ledelse vil afslutte det arbejde, vi har påbegyndt."

Tidligere i august 2024 meldte bestyrelsesformanden, Asger Krogsgaard, at han ikke genopstiller, mens næstformanden gik af i starten af måneden. Ligeledes stoppede daværende administrerende direktør Jais Valeur i juni 2024.  

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024