Om  
Tue Mantoni
Jesper Theil Thomsen
Nima Sophia Tisdall

Saga skifter halvdelen af bestyrelsen ud men genvælger formand

Medstifter af ungdomsorganisationen Saga Alexander Hasenberg udtræder bestyrelsen, der fortsat inkluderer de tre resterende stiftere. Tue Mantoni genvælges som formand.

Tue Mantoni er genvalgt til formandsposten i Saga. 
Tue Mantoni er genvalgt til formandsposten i Saga. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Johan Auken Alstrup

Ungdomsorganisationen Saga's bestyrelse skal fortsat ledes af formand Tue Mantoni og tre af organisationens stiftere. Nye medlemmer overtager de tomme pladser, efter tre bestyrelsesmedlemmer giver pladsen videre.

Det skiver Saga i en pressemeddelelse.

Tue Mantoni, der er blevet genvalgt som bestyrelsesformand, har siddet i bestyrelsen siden organisationens begyndelse. Han er simultant bestyrelsesformand i Joe & The Juice og Lakrids by Johan Bülow.

"Jeg er beæret over at være blevet genvalgt som bestyrelsesformand for Saga og ser frem til at fortsætte vores vigtige arbejde med at give unge værktøjerne til at blive hørt og indgå i beslutningsprocesserne i magtrummene i samfundet," fortæller Tue Mantoni, der blev valgt til organisationens generalforsamling.

Medstifter af Saga Alexander Hasenberg samt Marianne Dahl og Marie Kjær er samtidig udtrådt bestyrelsen. De erstattes af Benjamin Bøgen Pedersen, Marino Persiani og Zoé Elkær Nicot, der er Dansk Ungdoms Fællesråds EU-ungdomsdelegat og medstifter af European Debate Initiative.

"Jeg glæder mig helt vildt til at påbegynde arbejdet for at sikre at flere beslutninger sikrer gode vilkår for de unge. For hvis ikke samfundet tilgodeser unge, er det som at bygge et hus på et vaklende fundament," udtaler det nye bestyrelsesmedlem Benjamin Bøgen Pedersen, som til dagligt er tilknyttet den grønne teknologivirksomhed Topsoe. 

Tre af Saga's fire medstiftere Jesper Theil Thomsen, Carl Kronika og Nima Tisdall fortsætter i bestyrelsen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024