Se listen: Her er årets mest læste debatindlæg på Altinget Miljø

En debat mellem Rasmus Ejrnæs og Christian Friis Bach, Roundup og naturnationalparker var noget af det, der fangede læsernes opmærksomhed mest i Altinget Miljøs debatspalter i 2023.  

Jeppe Højberg Sørensen

Året i dansk politik er ved at rinde ud. Altinget har derfor fundet det store regneark frem og set på, hvilke debatindlæg der har trukket flest læsere i 2023 på Altinget Miljø.

Læs eller genlæs de fem mest populære indlæg her.

 

Foto:

"Christian Friis Bach opstiller fjendebilleder om mine faglige bidrag til den offentlige debat om natur og biodiversitet. Men når man støtter sig til påstande om skadelig retorik og hård tone, er det nok fordi, man ville tabe en diskussion om indholdet," skrev Rasmus Ejrnæs i årets mest læste debatindlæg, der var et modsvar til nummer to på listen. 

Læs eller genlæs det her

Bragt 6. februar 2023.

Foto: Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

"Skal vi nå verdensmålene og skabe mere natur og biodiversitet kræver det dialog, inddragelse og samarbejde i stedet for personangreb under bæltestedet," skrev Christian Friis Bach (R) i det næstmest læste indlæg, der altså gik forud for Rasmus Ejrnæs modsvar.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024