Om  
Mai-Britt Haugaard Jeppesen
Bo Uggerhøj

Spar Nord Fonden er ny hovedpartner for Natteravnene

Natteravnene modtager fire millioner fra Spar Nord Fonden, hvis logo i fremtiden vil kunne findes på de frivilliges jakker.

Det er i år
25 år siden at Natteravnene, der er en indsats i Fonden for Socialt
Ansvar, blev stiftet.
Det er i år 25 år siden at Natteravnene, der er en indsats i Fonden for Socialt Ansvar, blev stiftet.Foto: Pressefoto/Natteravnene
Johan Auken Alstrup

Spar Nord Fonden er den nye hovedpartner for Natteravnene i 2024.

Det oplyser fonden i en pressemeddelelse.

Med partnerskabet kommer en bevilling på fire millioner kroner. Pengene skal gå til at understøtte indsatsens 145 foreninger over hele landet samt i Grønland og på Færøerne.

"Vi ser meget frem til samarbejdet med Spar Nord Fonden og er meget taknemmelige for, at de vil være med til at støtte op omkring det store tryghedsskabende arbejde, vores frivillige gør hver weekend over hele landet," siger Mai-Britt Haugaard Jeppesen, chef for Natteravnene.

Samarbejdet med Spar Nord Fonden betyder også, at organisationen får nye jakker, der vil bære fondens logo. Mange af Natteravnenes jakker er i dag mere end ti år gamle med manglende størrelser, fortæller Jeppesen.

"Når Spar Nord Fonden støtter Natteravnene, støtter vi også 4.000 frivillige fordelt i hele landet, som løfter en vigtig samfundsopgave for at skabe tryghed for unge i nattelivet," udtaler Bo Uggerhøj, fondsdirektør ved Spar Nord Fonden.

Det er i år 25 år siden den første Natteravne-forening blev etableret i Danmark.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024