BL vinder Dansk Erhverv-prisen for "kolossal social indsats"

Danmarks Almene Boliger vinder Dansk Erhverv-prisen 2024 for sit arbejde med at skabe social innovation gennem 51 boligsociale helhedsplaner.

BL vinder Dansk Erhverv-prisen.
BL vinder Dansk Erhverv-prisen.Foto: Dansk Erhverv
Simon Engell Kjøller

Danmarks Almene Boliger (BL) vinder Dansk Erhverv-prisen.

Det skriver erhvervsorganisationen i en pressemeddelelse.

BL får prisen for at bygge bro mellem "forskellige samfundslag og skabe retning og mening for børn og unge på kanten af samfundet".

{{toplink}}
Læs også

Vinderen blev afsløret torsdag ved Dansk Erhvervs årsdag i Bella Center i København. Prisen blev overrakt af Jens Mathiesen, der er formand for Dansk Erhverv.

"BL er et Dansk Erhverv-medlem, der om nogen gør en kolossal social indsats - ikke bare for unge, men for udsatte grupper i hele landet. Samtidig viser BL’s helhedsplaner styrken i at bygge bro mellem det offentlige og private. Når det lykkes - som her - er samfundsperspektiverne store,” lyder det fra Jens Mathiesen.

Administrerende direktør i BL Bent Madsen er glad og stolt over at vinde prisen.

"Samtidig bidrager prisen til at skabe yderligere opmærksomhed omkring, at det er muligt at løfte både livskvalitet, uddannelse og beskæftigelse og derigennem bryde den negative sociale arv i tæt samspil mellem kommuner, boligorganisationer, civilsamfund og private aktører," udtaler Bent Madsen.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024