Om  
Eva Svavars

Kvindeøkonomien får ny formand

Interesseorganisationen Kvindeøkonomien har fået ny bestyrelse med Eva Svavars, partner i kommunikationshuset Lead Agency, som bestyrelsesformand.

Kommunikationsrådgiveren Eva Svavars skal fremover stå i spidsen for Kvindeøkonomien, fremgår det af en pressemeddelelse.

Kvindeøkonomien er en medlemsorganisation, der arbejder for at øge kvinders viden om egen økonomi.

”Vi ved, at mange kvinder i dag ikke er lige så godt stillede som mænd, når det kommer til privatøkonomiske forhold som for eksempel lønindtægt, status ved skilsmisse og opsparing til alderdom. Og når det kommer til investeringer, ved vi, at kvinder investerer meget lidt sammenlignet med mændene, selvom de over tid oplever større afkast end mændene. Det vil vi lave om på,” siger Eva Svavars.

Organisationen hjælper blandt andet kvinderne ved at stille kvindelige økonomieksperter til rådighed for kvinder, som ønsker at forbedre deres egen økonomiske indsigt.

Eva Svavars er i dag partner i kommunikationshuset Lead Agency. Hun har en fortid som teamleder for Turisme og Nation Branding i Erhvervs- og Vækstministeriet, og hun har arbejdet i Venstres sekretariat for kommunikation og politik på Christiansborg.

Eva Svavars afløser Inger Winther Johannsen på posten.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Eva Svavars

Partner, Lead Agency og bestyrelsesmedlem i hhv. Gimle, The Soulfuls og i Poesiens Hus
cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse (CBS 2008), ba i samfundsvidenskab og EU-studier (Roskilde Uni. 2005)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024