Regeringen vil nedlægge flere arbejdsmarkedsråd – og det er en rigtig god idé, siger rådsmedlem

Det er oplagt at nedlægge de regionale arbejdsmarkedsråd, siger Venstres Christoffer Lilleholt, der selv er medlem af RAR Fyn og til daglig rådmand for beskæftigelse i Odense Kommune.

Ifølge Christoffer Lillelund, rådmand for beskæftigelse i Odense Kommune (V) - samt medlem af RAR Fyn og Beskæftigelsesrådet - går det ikke ud over beskæftigelsen, at regeringen nu nedlægger de regionale arbejdsmarkedsråd. 
Ifølge Christoffer Lillelund, rådmand for beskæftigelse i Odense Kommune (V) - samt medlem af RAR Fyn og Beskæftigelsesrådet - går det ikke ud over beskæftigelsen, at regeringen nu nedlægger de regionale arbejdsmarkedsråd. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Rikke Brøndum

"De her råd laver ikke noget, kommunerne ikke selv kan klare." 

Sådan lyder det fra Venstres Christoffer Lilleholt, rådmand for beskæftigelse i Odense Kommune, til meldingen om, at regeringen vil nedlægge de regionale arbejdsmarkedsråd (RAR) for at spare på statens udgifter til administration. 

Samtidig skal også Beskæftigelsesrådet og Arbejdsmiljørådet nedlægges, og det hele skal erstattes af ét samlet råd, hvor arbejdsmarkedets parter fortsat vil være repræsenteret.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024